Maalivahtivarusteiden erikoisliike H-Sport, maalivahtivalmennuksen palveluita tarjoava TT Goaltending sekä varustevalmistaja Warrior Hockey aloittavat yhteistyön, jonka tavoite on tarjota kokonaisvaltaista ja laadukasta palvelua maalivahdeille.

TT Goaltendingin maalivahtileirit ovat kasvaneet vuosi vuodelta ja ensi kesän leirille ei pystytä kaikkia halukkaita ottamaan vastaan. Ensi kesän leireille tulee maalivahteja lähes kahdestakymmenestä eri seurasta ympäri Suomea. “Tiesin, että kiinnostusta leiriä kohtaan löytyy, mutta tahti, jolla leirit täyttyvät, on yllättänyt itsenikin”, sanoo Tuomas Tarkki, joka on pyörittänyt TT Goaltendingia kolmisen vuotta. 

“Pidän huolen, että toiminta jäällä ja leireillä on laadukasta, joten tavoitteena onkin ollut luoda ympärille tiimi, joka pystyy tarjoamaan maalivahdeille kaiken tarpeellisen. Tämä yhteistyö H-Sportin ja Warriorin kanssa on hieno startti ja uskon, että pystymme tarjoamaan yhteistyömme kautta hienoja elämyksiä ja kattavia palveluja. Yhteistyö mahdollistaa jatkossakin muitakin konsepteja maalivahtileirin lisäksi”

Tuomas Tarkki – TT GOALTENDING

H-Sport on maalivahtivarusteiden erikoiskauppa, joka sijaitsee Limingantullissa, Oulusssa. Sami Hyrkäs on tarjonnut laadukasta palvelua kivijalkamyymälän sekä nettikaupan kautta jo muutaman vuoden ajan ja kattavampaa maalivahdin varusteiden tuotevalikoimaa ei muualta Suomesta löydy. Verkkokaupan kautta tulleita tilauksia lähtee asiakkaille päivittäin ympäri Suomea.

“Ajatukset kohtaavat hyvin Tuomaksen kanssa ja uskon, että pystymme toistemme avulla laajentamaan asiakaskuntaamme koko maan kattavaksi. Warrior tarjoaa laadukkaita varusteita kaiken ikäisille ja tasoisille maalivahdeille ja on ilo syventää yhteistyötä heidän kanssaan. Nettikaupan välityksellä toimitamme varusteita jo ympäri Suomea ja uskon vahvasti verkkokaupan kasvavan entisestään Warriorin ja TT Goaltendingin yhteistyön myötä, Hyrkäs kertoo.”

”Haluamme varustevalmistajana löytää oikeat yhteistyökumppanit toimintamme tueksi. TT Goaltendingin valmennusosaaminen ja H-Sportin laaja myyntiverkosto tukee toimintaamme niin myynnin kuin näkyvyyden kannalta mainiosti.”, kertoo Warriorin myyntiedustaja Niki Kylmäkorpi. ”Tulemme itse olemaan mukana tapahtumissa auttamassa valitsemaan jokaiselle käyttäjälle sopivat varusteet, jolla  jokaisesta suorituksesta saisi parhaan irti. Nähdään kesän leireillä!”, Kylmäkorpi jatkaa.

Vastaa

×

Hei!

Jätä viesti WhatsAppilla klikkaamalla alla olevaa kuvaketta, tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]
Olen yhteydessä heti kuin mahdollista.

× Miten voin auttaa?