Järjestyksessään neljäs TT Goalie Camp-maalivahtileiri järjestettiin jälleen Kempelehallin hienoissa puitteissa. Heinäkuun loppupuolella kahdessa osassa järjestetylle leirille osallistui ennätysmäärä maalivahteja, valmentajia ja laukojia. Kasvanut leiri toi tänä vuonna myös jään ulkopuolelle uusia palveluita yhteistyökumppanien kanssa, kun maalivahtivarusteiden erikoisliike H-Sport teki oman Pro Shopinsa Kempelehalliiin varustevalmistaja Warriorin kanssa leirin ajaksi. 

“Jäällä homma on toiminut hyvin aiempinakin vuosina, mutta kasvavan leirin myötä tuntui että jään ulkopuolelle on myös hyvä tuoda juttuja, jotka palvelevat nuoria maalivahteja ja heidän perheitään. H-Sportin ja Warriorin kanssa löytyi yhteinen sävel erittäin nopeasti ja olen erittäin tyytyväinen siitä vastaanotosta, jonka H-Sportin Kempelehalliin rakentama kauppa sai”, TT Goaltendingin perustaja Tuomas Tarkki kertoo. 

Maalivahdit ja heidän vanhempansa vierailivat tasaisena virtana H-Sportin valikoimaa hypistelemässä ja kauppias Sami Hyrkäs pysyikin kiireisenä molempina leiriviikkoina. “Leiri oli erittäin onnistunut niin kaupallisesti kuin yhteistyönkin kannalta”. H-Sport myy varusteita ympäri Suomen verkkokauppansa kautta ja nyt moni aiempi asiakas, joka nyt osallistui leirille, pääsi myös juttelemaan Samin kanssa ja näin verkkokauppa sai samalla myös kasvot. “Paljon näki tuttuja asiakkaita myös kauempaakin ja samalla myös tuli saatua paljon uusiakin kontakteja”, Sami kiitteli asiakkaita.

H-Sport ja Warrior tarjosivat mahdollisuuden sovittaa varusteita jäällä ennen ostopäätöstä, sekä ostaa varusteet leirihintaan etukäteen ja näin saivat uudet varusteet suoraan leirille. “Asiakkaat kiittelivät, että oli laajasti tuotu varusteita esille, paljon eri värejä ja kokoja, joista oli helppo tehdä hankintoja kun oikea tuote löydettiin helposti”, Sami Hyrkäs toteaa.

Yhteistyö toimi saumattomasti TT Goaltendingin, H-Sportin ja Warriorin kanssa. H-Sportin Pro Shop ja Warriorin varustetarjonta ja testivarusteet saivat paljon kiitosta asiakkailta ja muilta leirikävijöiltä, joten vastaavaa on suunniteltu toteutettavan myös jatkossa.

Samuli Aho (Warrior), Tuomas Tarkki (TT Goaltending) ja Sami Hyrkäs (H-Sport)

Vastaa

×

Hei!

Jätä viesti WhatsAppilla klikkaamalla alla olevaa kuvaketta, tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]
Olen yhteydessä heti kuin mahdollista.

× Miten voin auttaa?