Kesä 2023 on järjestyksessään kuudes kesä TT Goalie Camp – maalivahtileirien parissa. Leirit järjestetään jälleen kahdessa osassa Kempelehallin hyvissä puitteissa heinäkuun lopussa. Leirin yhtenä yhteistyökumppanina toimii maalivahtivarusteiden erikoisliike H-Sport ja tänäkin vuonna Kempelehalliin rakentuu H-Sportin Pro Shop, josta saa totuttuun tapaan asiantuntevaa palvelua ja laadukkaita tuotteitta leirihinnoin.

TT Goalie Camp maalivahtileirit kesällä 2023

  • 17.7. – 19.7. Kempelehalli 2011 syntyneet ja vanhemmat LEIRIN 54 PAIKKAA TÄYNNÄ. LIITY JONOTUSLISTALLE JÄTTÄMÄLLÄ YHTEYSTIETOSI.
  • 31.7. – 2.8. Kempelehalli 2012-2014 syntyneet maalivahdit

Jotta voimme leirillä tarjota mahdollisimman yksilöllistä valmennusta ryhmän sisällä, on jääharjoittelussa yhdellä maalilla maksimissaan 3 maalivahtia yhden valmentajan ohjattavana.

Jääharjoittelussa tulemme käymään läpi kunkin ikävaiheen osalta kehittymisen kannalta oleellisia osa-alueita. Maalivahdit ovat ryhmien sisällä jaettu vielä iän/tason mukaan, jotta voimme entistä paremmin keskittyä jokaiselle oleellisiin asioihin. Nuorempien kanssa pääpaino on teränkäytön ja tehokkaan liikkumisen lisäksi sijoittumisessa, torjunta-asennossa sekä torjuntavalikoimassa. Vanhempien kanssa keskitymme enemmän myös eri maalintekotilanteisiin, mailapeliin ja jatkopelaamiseen, torjumisen perusteita ja liikkumista unohtamatta.

Oheisharjoittelussa pyrimme opettamaan maalivahdeille omatoimisuutta ja antamaan vinkkejä mm. kehonhallintaan, liikkuvuuteen, havainnointiin sekä erinäisiin maalivahtipeliä palveleviin harjoitteisiin, joita voi tehdä itsenäisesti myös kotona.

Vanhempien maalivahtien leirillä on mukana myös psyykkisen valmennuksen asiantuntija, jonka avulla monet maalivahdit saavat ensikosketukset henkisen puolen harjoitteisiin.

Leirin valmennus tulee kevään ja alkukesän aikana tarkentumaan ja näistä tullaan infoamaan TT Goaltendingin sosiaalisen median kanavissa. 

Leirin hinta on 299€.

Lue lisää leirin peruutusehdoista

Leirimaksun voi halutessaan maksaa kahdessa osassa. Hintaan sisältyy 6 jääharjoitusta, päivittäinen oheisharjoittelu, pelejä, kisailuja ja muuta maalivahdin kehittymistä palvelevaa toimintaa. Leiriläiset saavat myös päivittäisen lounaan ja välipalan. Päivän ohjelma ajoittuu kello 8.00 ja 16.00 välille.

Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestävän tahon puolesta.

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

VALMENTAJAT

Tuomas Tarkki

PÄÄVALMENTAJA

Leirin päävalmentaja Tuomas pelasi yli 10 vuotta ammattilaisena eri sarjoissa. Liigassa Tuomas voitti 5 mitalia (2 kultaa, 1 hopea, 2 pronssia) Kärppien ja JYPin paidassa. Valmentajaurallaan Tuomas on toiminut maalivahtivalmentajana Kärppien Naisten liigajoukkueessa, kuten myös tyttöjen U16- ja U18-maajoukkueissa sekä tällä hetkellä on mukana naisten maajoukkueessa sekä arjessa Kärppien 2011-syntyneiden valmennustiimissä.

Iiro Tarkki

VALMENTAJA

Iiro on ollut leirin valmennuksessa mukana sen alusta saakka. Pitkän peliuran aikana Iiro näki kaikki maailman kovimmat sarjat NHL:stä Liigaan, sekä pelasi 11 maaottelua. Iiro toimii nykyään maalivahtivalmentajana TPS:n 2010-syntyneiden joukkueessa.

Jouni Riihimäki

PSYYKKINEN VALMENTAJA

Vanhempien ryhmän mukana on toista vuotta psyykkisen valmennuksen asiantuntija Jouni Riihimäki. Jouni antaa maalivahdeille työkaluja ja harjoitteita arkeen, jotka auttavat maalivahteja suoriutumaan suorituskyvyn maksimitason mukaisesti. Käytetyistä menetelmistä on apua myös mm. kilpailujännitykseen, ryhmässä toimimisen vaikeuksiin ja motivaatiohaasteisin.  

Mikko Gröhn

FYSIIKKAVALMENTAJA

Mikko vastaa kolmatta vuotta TT Goalie Campin maalivahtien oheisharjoittelusta. Mikko toimii Oulun seudulla Kuntokeskus Liikuissa fysiikkavalmentajana ja omaa myös fysioterapeutin ja urheiluhierojan koulutuksen. Mikon oma maalivahtitausta auttaa ymmärtämään maalivahtipelin vaatimuksia ja näin hän pystyy tuomaan hyviä vinkkejä aloitteleville maalivahdeille. Mikko toimii myös Kärppien U16 joukkueen fysiikkavalmentajana.

Kuvia AIEMPIEN vuoSIen leirEiltä

Kesällä 2019 TT Goalie Camp – maalivahtileiri siiryi Kempelehallin ja sen ympäristön hyviin olosuhteisiin. Osallistujamäärän ja kysynnän kasvaessa vuosi vuodelta, järjestetään järjestyksessään jo kuudes leiri kesällä 2023 kahdessa osassa ikäluokkien mukaan.

Leireillä jääharjoittelussa käydään läpi perusasioita torjunta-asennosta sijoittumiseen ja perustorjunnoista jatkopelaamiseen. Viimeisenä päivänä painopiste on erilaisissa kisoissa ja myös viimeisenä toteutettava leirin rankkarimestaruus nostaa tunteita pintaan.

Yhteistyökumppani H-Sport toi kesällä 2021 leirin ajaksi oman pro shopinsa Kempelehalliin ja tämä konsepti saa jatkoa myös kesällä 2023.

Yhteistyössä Leirillä