Järjestyksessään viides TT Goalie Camp – maalivahtileiri järjestetään jälleen Kempelehallin hyvissä puitteissa heinäkuun lopussa. Leiri toteutetaan yhteistyössä H-Sportin ja Warriorin kanssa. Tänäkin vuonna Kempelehalliin rakentuu H-Sportin Pro Shop, josta saa asiantuntevaa palvelua ja tuotteitta leirihinnoin.

TT Goalie Camp maalivahtileirit kesällä 2022

  • 18.7. – 20.7. Kempelehalli 2010 syntyneet ja vanhemmat LEIRI TÄYNNÄ, LIITY JONOTUSLISTALLE
  • 25.7. – 27.7. Kempelehalli 2011-2013 syntyneet maalivahdit LEIRI TÄYNNÄ, LIITY JONOTUSLISTALLE

Jotta voimme leirillä tarjota mahdollisimman yksilöllistä valmennusta ryhmän sisällä, on jääharjoittelussa yhdellä maalilla maksimissaan 3 maalivahtia yhden valmentajan ohjattavana.

Jääharjoittelussa tulemme käymään läpi kunkin ikävaiheen osalta kehittymisen kannalta oleellisia osa-alueita. Maalivahdit ovat ryhmien sisällä jaettu vielä iän/tason mukaan, jotta voimme entistä paremmin keskittyä jokaiselle oleellisiin asioihin. Nuorempien kanssa pääpaino on teränkäytön ja tehokkaan liikkumisen lisäksi sijoittumisessa, torjunta-asennossa sekä torjuntavalikoimassa. Vanhempien kanssa keskitymme enemmän myös eri maalintekotilanteisiin, mailapeliin ja jatkopelaamiseen, torjumisen perusteita ja liikkumista unohtamatta.

Oheisharjoittelussa pyrimme opettamaan maalivahdeille omatoimisuutta ja antamaan vinkkejä mm. kehonhallintaan, liikkuvuuteen, havainnointiin sekä erinäisiin maalivahtipeliä palveleviin harjoitteisiin, joita voi tehdä itsenäisesti myös kotona.

Tulevana kesänä tulemme keskittymään enemmän myös maalivahtien kuvaamiseen opetustarkoituksessa.

Leirin valmennus tulee kevään ja alkukesän aikana tarkentumaan ja näistä tullaan infoamaan eri kanavissa. 

Leirin hinta on 265€.

Lue lisää leirin peruutusehdoista

Leirimaksun voi halutessaan maksaa kahdessa osassa. Hintaan sisältyy 6 jääharjoitusta, päivittäinen oheisharjoittelu, pelejä, kisailuja ja muuta maalivahdin kehittymistä palvelevaa toimintaa. Leiriläiset saavat myös päivittäisen lounaan ja välipalan. Päivän ohjelma ajoittuu kello 8.00 ja 16.00 välille.

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

VALMENTAJAT

Tuomas Tarkki

PÄÄVALMENTAJA

Leirin päävalmentaja Tuomas pelasi yli 10 vuotta ammattilaisena eri sarjoissa. Liigassa Tuomas voitti 5 mitalia (2 kultaa, 1 hopea, 2 pronssia) Kärppien ja JYPin paidassa. Neljä viimeistä kautta Tuomas on toiminut maalivahtivalmentajana Kärppien Naisten liigajoukkueessa, kuten myös tyttöjen U16-maajoukkueen ja Kärppien 2011-syntyneiden valmennustiimissä.

Iiro Tarkki

VALMENTAJA

Iiro on ollut leirin valmennuksessa mukana sen alusta saakka. Pitkän peliuran aikana Iiro näki kaikki maailman kovimmat sarjat NHL:stä Liigaan, sekä pelasi 11 maaottelua. Iiro toimii nykyään maalivahtivalmentajana TPS:n 2010-syntyneiden joukkueessa.

Jouni Riihimäki

PSYYKKINEN VALMENTAJA

Vanhempien ryhmän mukana on toista vuotta psyykkisen valmennuksen asiantuntija Jouni Riihimäki. Jouni antaa maalivahdeille työkaluja ja harjoitteita arkeen, jotka auttavat maalivahteja suoriutumaan suorituskyvyn maksimitason mukaisesti. Käytetyistä menetelmistä on apua myös mm. kilpailujännitykseen, ryhmässä toimimisen vaikeuksiin ja motivaatiohaasteisin.  

Mikko Gröhn

FYSIIKKAVALMENTAJA

Mikko vastaa toista vuotta TT Goalie Campin maalivahtien oheisharjoittelusta. Mikko toimii Oulun seudulla Kuntokeskus Liikuissa fysiikkavalmentajana ja omaa myös fysioterapeutin ja urheiluhierojan koulutuksen. Mikon oma maalivahtitausta auttaa ymmärtämään maalivahtipelin vaatimuksia ja näin hän pystyy tuomaan hyviä vinkkejä aloitteleville maalivahdeille. Mikko toimii myös Kärppien U16 joukkueen fysiikkavalmentajana.

Kuvia AIEMPIEN vuoSIen leirEiltä

Kesällä 2019 TT Goalie Camp – maalivahtileiri siiryi Kempelehallin ja sen ympäristön hyviin olosuhteisiin. Osallistujamäärän ja kysynnän kasvaessa vuosi vuodelta, järjestetään järjestyksessään jo viides leiri kesällä 2022 kahdessa osassa ikäluokkien mukaan.

Leireillä jääharjoittelussa käydään läpi perusasioita torjunta-asennosta sijoittumiseen ja perustorjunnoista jatkopelaamiseen. Viimeisenä päivänä painopiste on erilaisissa kisoissa ja myös leirin rankkarimestaruus on mennyt kolmena kesänä jakoon.

Oheisharjoittelussa Kuntokoutsi Vesku Vehkaperä ja Mikko Gröhn ovat vetäneet nuorille maalivahdeille kehonhallintaa, liikkuvuutta ja muita maalivahtipelin kannalta olennaisia harjoitteita. Iltapäivien kisailujen jälkeen leirin voittopokaalikin päätyy voittajajoukkueen käsiin.

Yhteistyökumppani H-Sport toi kesällä 2021 leirin ajaksi oman pro shopinsa Kempelehalliin ja tämä konsepti saa jatkoa myös kesällä 2022.

Yhteistyössä Leirillä