Ensimmäinen TT Goalie Camp – maalivahtileiri järjestettiin Linnanmaan jäähallissa kesällä 2018. Tulevan kesän leirit järjestetään kolmannen kerran peräkkäin Kempelehallin hyvissä puitteissa. Tänä vuonna leirit järjestetään ikäryhmien mukaan peräkkäisinä viikkoina.

TT Goalie Camp maalivahtileirit kesällä 2021

  • 19.7. – 21.7. Kempelehalli 2009 syntyneet ja vanhemmat
  • 26.7. – 28.7. Kempelehalli 2010-2012 syntyneet maalivahdit

Jotta voimme leirillä tarjota mahdollisimman yksilöllistä valmennusta ryhmän sisällä, on jääharjoittelussa yhdellä maalilla maksimissaan 3 maalivahtia yhden valmentajan ohjattavana.

Jääharjoittelussa tulemme käymään läpi kunkin ikävaiheen kannalta oleellisia osa-alueita. Maalivahdit ovat ryhmien sisällä jaettu vielä iän/tason mukaan, jotta voimme entistä paremmin keskittyä oleellisiin asioihin. Nuorempien kanssa pääpaino on teränkäytön ja tehokkaan liikkumisen lisäksi sijoittumisessa ja torjunta-asennossa sekä torjuntavalikoimassa. Vanhempien kanssa keskitymme enemmän myös eri maalintekotilanteisiin, mailapeliin ja jatkopelaamiseen, torjumisen perusteita ja liikkumista unohtamatta.

Oheisharjoittelussa pyrimme opettamaan maalivahdeille omatoimisuutta ja antamaan vinkkejä mm. kehonhallintaan, liikkuvuuteen, havainnointiin sekä erinäisiin maalivahtipeliä palveleviin harjoitteisiin, joita voi tehdä itsenäisesti myös kotona.

Tänä kesänä tulemme keskittymään enemmän myös maalivahtien kuvaamiseen opetustarkoituksessa. Tämä materiaali tulee myös kotiin vietäväksi.

Leirin valmennus tulee kevään ja alkukesän aikana tarkentumaan ja näistä tullaan infoamaan eri kanavissa. 

Leirin hinta on 259€.

Leirimaksun voi halutessaan maksaa kahdessa osassa. Hintaan sisältyy 6 jääharjoitusta, päivittäinen oheisharjoittelu, pelejä, kisailuja ja muuta maalivahdin kehittymistä palvelevaa toimintaa. Leiriläiset saavat myös päivittäisen lounaan ja välipalan. Näiden lisäksi leirituotteet ja kuva/videomateriaali tulevat myös osallistujalle mukaan.

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

ILMOITTAUTUMINEN LEIRILLE ON PÄÄTTYNYT.

VALMENTAJAT

Tuomas Tarkki

PÄÄVALMENTAJA

Leirin päävalmentaja Tuomas pelasi yli 10 vuotta ammattilaisena eri sarjoissa. Liigassa Tuomas voitti 5 mitalia (2 kultaa, 1 hopea, 2 pronssia) Kärppien ja JYPin paidassa. Neljä viimeistä kautta Tuomas on toiminut maalivahtivalmentajana Kärppien Naisten liigajoukkueessa, kuten myös tyttöjen U16-maajoukkueen ja Kärppien 2011-syntyneiden valmennustiimissä.

Iiro Tarkki

VALMENTAJA

Iiro on ollut leirin valmennuksessa mukana sen alusta saakka. Pitkän peliuran aikana Iiro näki kaikki maailman kovimmat sarjat NHL:stä Liigaan, sekä pelasi 11 maaottelua. Iiro toimii nykyään maalivahtivalmentajana TPS:n 2010-syntyneiden joukkueessa.

Vesku Vehkaperä

FYSIIKKAVALMENTAJA

Vanhempien ryhmän oheisharjoittelusta vastaa kolmannelle leirilleen osallistuva Kuntokoutsi Vesku Vehkaperä. Personal traineriksi ja urheiluhierojaksi kouluttautunut Vesku toimii arkisin Valmennuskeskus Voimalassa. Viime vuodet Vesku on vastannut mm. Kärppien Naisten sekä OLS salibandyn liigajoukkueen fysiikkavalmennuksesta.

Mikko Gröhn

FYSIIKKAVALMENTAJA

Mikko liittyy mukaan TT Goalie Campin ensikertalaisena ja vastaa nuorempien maalivahtien oheisharjoittelusta. Mikko toimii Oulun seudulla Kuntokeskus Liikuissa fysiikkavalmentajana ja omaa myös fysioterapeutin ja urheiluhierojan koulutuksen. Mikon oma maalivahtitausta auttaa ymmärtämään maalivahtipelin vaatimuksia ja näin hän pystyy tuomaan hyviä vinkkejä aloitteleville maalivahdeille. Mikko toimii myös Kärppien U18 Teamin fysiikkavalmentajana.

Kuvia viime vuoden leiriltä

Kolmas TT Goalie Camp – maalivahtileiri järjestettiin Kempelehallissa kesällä 2020. Vanhemmat maalivahdit tsemppasivat hienosti koko kolme päivää ja nuoremmat ensikertalaiset leireilivät ensimmäistä kertaa kahden päivän verran..

Jääharjoittelussa käytiin käytiin läpi perusasioita torjunta-asennosta sijoittumiseen ja perustorjunnoista jatkopelaamiseen. Viimeisenä päivänä kisailtiin myös leirin rankkarimestaruudesta.

Oheisharjoittelussa Kuntokoutsi Vesku Vehkaperä veti nuorille maalivahdeille kehonhallintaa, liikkuvuutta ja muita maalivahtipelin kannalta olennaisia harjoitteita. Iltapäivien kisailujen jälkeen leirin voittopokaalikin päätyi voittajajoukkueen käsiin.


Yhteistyössä Leirillä