? Vuokatin teholeiri järjestetään jälleen Vuokatti Areenan ja sen ympäristön upeissa puitteissa. Leiri on tänä vuonna suunnattu 2008-2012-syntyneille junioripelaajille ja -maalivahdeille 9.-10.7.2022. Viime kesänä suurin osa leiriläisistä matkusti Vuokattiin koko perheen voimin. Leiri keräsi 50 osallistujaa lyhyessä ajassa ja Vuokattiin saapui pelureita ympäri Suomea.

? Leiri tarjoaa laadukasta taito- ja maalintekovalmennusta, pelaajien iän mukaista lajinomaista oheisharjoittelua sekä maalivahtivalmennusta. Leirillä pelaajat saavat oppia maalintekoon niin pelaajan kuin maalivahdinkin näkökulmasta. Leiriläiset tullaan jakamaan ikäryhmiin, jotta voimme tarjota mahdollisimman yksillöllistä ja juuri pelaajan ikään ja tasoon sovitettua harjoittelua.

? Taito- ja maalintekovalmennuksesta vastaa kokenut Tuomo Räty. Tuomo toimii arkisin valmentajana Oulunseutu Urheiluakatemiassa ja vastaa urheiluluokkalaisten jääharjoittelusta. Lähes kaikki kärppätaustaiset Liiga- ja NHL-pelaajat ovat jossain uransa vaiheessa olleet Tuomon valmennuksessa. Kesäisin Tuomo vetää myös oululaisten NHL-pelaajien jääharjoituksia. Leirillä harjoitteissa keskitytään nykyajan nopenevan pelin tuomiin vaatimuksiin sekä ratkaisumallien löytämiseen hyökkäyspäässä.

? Maalivahtivalmennuksesta vastaa Tuomas Tarkki. Pitkä peliura yhdistettynä valmennuskokemukseen ja tietoon nykypäivän maalivahtipelin vaatimuksista antavat maalivahdeille hyvät työkalut ja valmiudet tulevaan kauteen. Tuomas painottaa valmennuksessa liikkumista, teränkäyttöä, tehokasta sijoittumista ja aktiivista peliasentoa, joita maalivahdeilta vaaditaan pelin nopeutuessa.

?️‍♂️ Oheisharjoittelusta vastaa fysiikkaharjoittelun ammattilainen Sepi Urpilainen. Sepin ajatusmaailma perustuu yksilölliseen jääharjoittelua palvelevaan oheisharjoitteluun. Leiriläiset saavat Sepin oheisissa hyviä ja tehokkaita malleja omaan arkeen vietäväksi.

? Kahden päivän teholeiri sisältää 4 laadukasta jääharjoitusta, ohjattua oheisharjoittelua, kisoja ja kilpailuja sekä muuta pelaajien kehitystä palvelevaa toimintaa. Leiriin kuuluu myös päivittäinen lounas ja välipala.

Leirin ohjelma ajoittuu lauantaina klo 9.00 – 16.30 väliselle ajalle ja sunnuntaina klo 8.00 – 16.00 väliselle ajalle.

Leirin hinta on 199 €

Leirille on rajoitettu määrä paikkoja niin maalivahdeille kuin kenttäpelaajillekin ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

MAALIVAHTIEN PAIKAT TÄYNNÄ! JÄTÄ NIMESI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESTA JA LIITY JONOTUSLISTALLE.

Majoitus leiriedulla
Majoitus Break Sokos Hotel Vuokatissa:
Hinnat: 98€ / 1hh / vrk, 118€ / 2hh / vrk, aikuisen lisävuode 20€ / vrk, lasten lisävuode 10€ / vrk. Hinta sis. aamiaisen, asiakassaunat ja mahdolliset s-etukortti bonukset. Varaukset osoitteesta www.sokoshotels.fi. Etuhintaisiahuoneita on rajoitetusti saatavilla. Alennukseen oikeuttavan koodin saat ilmoittautumisen yhteydessä.
Majoitus Urheiluopistolla:
Majoitus Sport-apartment lomahuoneistoissa 2-4hlö 120€/vrk. Aamiainen majoittuville 8€/hlö. Min viipymä 2vrk. Majoitus hotellissa standard huoneessa (2hh) sisältäen aamiaisen 90€/vrk.
Varaukset: [email protected] tai soittamalla 08 6191 500. Alennukseen oikeuttavan koodin saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja leiristä: Tuomas Tarkki, [email protected], 040 539 1939

VALMENTAJAT

Tuomas Tarkki

MAALIVAHTIVALMENTAJA

Leirin päävalmentaja Tuomas pelasi yli 10 vuotta ammattilaisena eri sarjoissa. Liigassa Tuomas voitti 5 mitalia (2 kultaa, 1 hopea, 2 pronssia) Kärppien ja JYPin paidassa. Valmentajaurallaan Tuomas on toiminut maalivahtivalmentajana Kärppien Naisten liigajoukkueessa, kuten myös tyttöjen U16- ja U18-maajoukkueessa sekä Kärppien 2011-syntyneiden valmennustiimissä.

Tuomo Räty

TAITOVALMENTAJA

Taito- ja maalintekovalmennuksesta vastaa kokenut Tuomo Räty. Tuomo toimii arkisin valmentajana Oulunseutu Urheiluakatemiassa ja vastaa urheiluluokkalaisten jääharjoittelusta. Lähes kaikki kärppätaustaiset Liiga- ja NHL-pelaajat ovat jossain uransa vaiheessa olleet Tuomon valmennuksessa. Kesäisin Tuomo vetää myös oululaisten NHL-pelaajien jääharjoituksia. Tuomon pojat Aku ja Aatu omaavat NHL-varauksen ja pelaavat Liigassa.

Seppo ”Sepi” Urpilainen

FYSIIKKAVALMENTAJA

Oheisharjoittelusta vastaa fysiikkaharjoittelun ammattilainen Sepi
Urpilainen. Sepi on päätoiminen fysiikkavalmentaja ja toimii työssään
Kuntomon huippu-urheilu tiimissä. Sepin asiakkaisiin kuuluu
kiekkoilijoita alakouluikäisistä junioreista aina aikuisiin
ammattikiekkoilijoihin saakka.
Sepin ajatusmaailma perustuu yksilölliseen, jääharjoittelua tukevaan
oheisharjoitteluun, jossa otetaan huomioon pelaajan lähtötaso, iän
tuomat herkkyyskaudet ja aikaisempi harjoitteluhistoria.