📢 HUOMIO! Teholeiri Vuokatin uudessa jäähallissa Vuokatti Areenalla. Leiri on suunnattu 2008-2012-syntyneille junioripelaajille ja -maalivahdeille 9.-10.7.2022.

🏆 Leiri tarjoaa laadukasta taito- ja maalintekovalmennusta, pelaajien iän mukaista lajinomaista oheisharjoittelua sekä maalivahtivalmennusta. Leirillä pelaajat saavat oppia maalintekoon niin pelaajan kuin maalivahdinkin näkökulmasta. Leiriläiset tullaan jakamaan ikäryhmiin, jotta voimme tarjota mahdollisimman yksillöllistä ja juuri pelaajan ikään ja tasoon sovitettua harjoittelua.

🏒 Taito- ja maalintekovalmennuksesta vastaa kokenut Tuomo Räty. Tuomo toimii arkisin valmentajana Oulunseutu Urheiluakatemiassa ja vastaa urheiluluokkalaisten jääharjoittelusta. Lähes kaikki kärppätaustaiset Liiga- ja NHL-pelaajat ovat jossain uransa vaiheessa olleet Tuomon valmennuksessa. Kesäisin Tuomo vetää myös oululaisten NHL-pelaajien jääharjoituksia. Leirillä harjoitteissa keskitytään nykyajan nopenevan pelin tuomiin vaatimuksiin sekä ratkaisumallien löytämiseen hyökkäyspäässä.

🥅 Maalivahtivalmennuksesta vastaa Tuomas Tarkki. Pitkä peliura yhdistettynä valmennuskokemukseen ja tietoon nykypäivän maalivahtipelin vaatimuksista antavat maalivahdeille hyvät työkalut ja valmiudet tulevaan kauteen. Tuomas painottaa valmennuksessa liikkumista, teränkäyttöä, tehokasta sijoittumista ja aktiivista peliasentoa, joita maalivahdeilta vaaditaan pelin nopeutuessa.

🏋️‍♂️ Oheisharjoittelusta vastaa fysiikkaharjoittelun ammattilainen Seppo Urpilainen. Sepon ajatusmaailma perustuu yksilölliseen jääharjoittelua palvelevaan oheisharjoitteluun. Jotta yksilöllinen ja optimaalinen harjoittelu pystytään toteuttamaan, käyttää Seppo tarvittaessa apuohjaajia ja jakaa ryhmät pienempiin tasoryhmiin.

📝 Kahden päivän teholeiri sisältää 4 laadukasta jääharjoitusta, ohjattua oheisharjoittelua, kisoja ja kilpailuja sekä muuta pelaajien kehitystä palvelevaa toimintaa. Leiriin kuuluu myös päivittäinen lounas ja välipala.

Leirille on rajoittetu määrä paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja leiristä: Tuomas Tarkki, [email protected], 040 539 1939

VALMENTAJAT

Tuomas Tarkki

MAALIVAHTIVALMENTAJA

Leirin päävalmentaja Tuomas pelasi yli 10 vuotta ammattilaisena eri sarjoissa. Liigassa Tuomas voitti 5 mitalia (2 kultaa, 1 hopea, 2 pronssia) Kärppien ja JYPin paidassa. Neljä viimeistä kautta Tuomas on toiminut maalivahtivalmentajana Kärppien Naisten liigajoukkueessa, kuten myös tyttöjen U16-maajoukkueen ja Kärppien 2011-syntyneiden valmennustiimissä.

Tuomo Räty

TAITOVALMENTAJA

Taito- ja maalintekovalmennuksesta vastaa kokenut Tuomo Räty. Tuomo toimii arkisin valmentajana Oulunseutu Urheiluakatemiassa ja vastaa urheiluluokkalaisten jääharjoittelusta. Lähes kaikki kärppätaustaiset Liiga- ja NHL-pelaajat ovat jossain uransa vaiheessa olleet Tuomon valmennuksessa. Kesäisin Tuomo vetää myös oululaisten NHL-pelaajien jääharjoituksia. Tuomon pojat Aku ja Aatu pelaavat Kärppien liigajoukkueessa.

Seppo ”Sepi” Urpilainen

FYSIIKKAVALMENTAJA

Oheisharjoittelusta vastaa kokenut fysiikkaharjoittelun ammattilainen Seppo ”Sepi”  Urpilainen. 
Sepi on peruskoulutukseltaan fysioterapeutti, lisätietoa valmentamisesta hän on hankkinut mm. kuntosalivalmentajan, personal trainerin ja voimavalmentajan opinnoista.
Sepin ohjelmoima harjoittelu perustuu yksilölliseen, jääharjoittelua palvelevaan oheisharjoitteluun, jossa keskitytään voiman, räjähtävän nopeuden ja liikkuvuuden kehittämiseen viimeisintä tutkimustietoa, luovuutta ja kokemusta hyödyntäen. 
Motto:
”Kaiken treenaamisen tulee tukea asettamaasi tavoitetta, muu harjoittelu vain väsyttää turhaan”.