Piispala

🏒 Luistelu- ja taitovalmentaja Joni Ahmavuon tähdittämä jääkiekkoleiri järjestetään tulevana kesänä 14.-16.7.2023 Piispalassa. Tuomas Tarkki on mukana leirillä valmentamassa maalivahteja ja fysiikkavalmennuksesta leirillä vastaa Sepi Urpilainen. Leiri on suunnattu 2010-syntyneille ja sitä vanhemmille jääkiekkojunioreille.

🏒 Leiri tarjoaa laadukasta luistelu- ja taitovalmennusta, pelaajien iän mukaista lajinomaista oheisharjoittelua sekä maalivahtivalmennusta. Leirillä keskitytään tärkeisiin lajitaitoihin sekä luisteluun ja tehokkaaseen teränkäyttöön, jotka nykyjääkiekossa ovat avainasemassa. Jokaisessa jääharjoituksessa on myös maalivahdeille oma osio, jossa maalivahdit pääsevät tekemään heille räätälöityjä harjoitteita. Leiriläiset tullaan jakamaan ikäryhmiin, jotta voimme tarjota mahdollisimman yksillöllistä ja juuri pelaajan ikään ja tasoon sovitettua harjoittelua.

🏒 Leirin päävalmentajana toimii luistelu- ja taitovalmentaja Joni Ahmavuo. Joni on tehnyt pitkän valmentajauran Pohjois-Amerikassa valmentaen useamman vuoden South Florida Hockey Academyssä sekä nykyisessä seurassaan, ex-NHL-pelaaja Anders Erikssonin luotsaamassa Florida Kings Hockey Clubissa. Suomessa Joni on vetänyt luistelu- ja taitovalmennuksia niin seuroille kuin yksityisryhmillekin.

🏒 Maalivahtivalmennuksesta vastaa Tuomas Tarkki. Pitkä peliura yhdistettynä valmennuskokemukseen ja tietoon nykypäivän maalivahtipelin vaatimuksista antavat maalivahdeille hyvät työkalut ja valmiudet tulevaan kauteen. Tuomas painottaa valmennuksessa liikkumista, teränkäyttöä, tehokasta sijoittumista ja aktiivista peliasentoa, joita maalivahdeilta vaaditaan pelin nopeutuessa.

🏒 Oheisharjoittelusta vastaa fysiikkaharjoittelun ammattilainen Sepi Urpilainen. Sepin ajatusmaailma perustuu yksilölliseen jääharjoittelua palvelevaan oheisharjoitteluun. Leiriläiset saavat Sepin oheisissa hyviä ja tehokkaita malleja omaan arkeen vietäväksi.

🏒 Perjantai-illasta sunnuntai aamupäivään kestävä leiri sisältää 4 laadukasta jääharjoitusta, 4 ohjattua lajinomaista oheisharjoittelua, kisoja ja kilpailuja sekä muuta pelaajien kehitystä palvelevaa toimintaa. Leiriin kuuluu lounas lauantaina sekä päivittäiset välipalat.

🏒 Leiriläisiä ei ole vakuutettu järjestävän tahon puolesta

🏒 Majoituksesta Piispalan alueella saat lisätietoa täältä

🏒 Leirin hinta on 199 €

🏒 Leirille on rajoitettu määrä paikkoja niin maalivahdeille kuin kenttäpelaajillekin ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.