? Leiri järjestetään Kempelehallissa 14.6. – 16.6.2021

Leirin jäällä tapahtuvasta valmennuksesta vastaavat Esa Puolakka (Provalmennus) ja Tuomas Tarkki (TT Goaltending). Oheisharjoittelusta vastaa Seppo Urpilainen (Peuhan Fysiikka).

? HUOMIO! Leiri on suunnattu 2008-syntyneille ja sitä vanhemmille tavoitteellisille junioreille, jotka haluavat valmistautua optimaalisesti saavuttaakseen tulevan kauden tavoitteet (esim. syksyn 2021 Pikku Pohjola-lerille pääsemisen tai pelipaikan saamisen tulevan kauden joukkueesta).

?Leiri tarjoaa laadukasta luistelu-, taito- ja maalintekovalmennusta, fysiikkavalmennusta sekä maalivahtivalmennusta. Leiri toteutetaan pienryhmissä, joka mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen ja antaa nuorille kiekkoilijoille työkaluja ja valmiudet tulevaan kauteen. Jotta voimme taata mahdollisimman yksilökohtaisen ja laadukkaan valmennuksen, yhdessä ryhmässä on maksimissaan 10 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

?Luistelu- ja taitovalmennuksesta vastaa kokenut Esa Puolakka. Esa on valmentanut useita NHL- ja ammattilaiskiekkoilijoita ja keskittyy luisteluvalmennuksessa erityisesti luistelutekniikan ja luistelunopeuden kehittämiseen.

?️‍♂️Oheisharjoittelusta vastaa fysiikkaharjoittelun ammattilainen Seppo Urpilainen. Sepon ajatusmaailma perustuu yksilölliseen jääharjoittelua palvelevaan oheisharjoitteluun. Jotta yksilöllinen ja optimaalinen harjoittelu pystytään toteuttamaan, käyttää Seppo tarvittaessa apuohjaajia ja jakaa ryhmät pienempiin tasoryhmiin.

?Maalivahtivalmennuksesta vastaa Tuomas Tarkki. Pitkä peliura yhdistettynä valmennuskokemukseen ja tietoon nykypäivän maalivahtipelin vaatimuksista antavat maalivahdeille hyvät työkalut ja valmiudet tulevaan kauteen.

Kolmen päivän leiri sisältää 5 jääharjoitusta mukaan lukien leirin loppupelin, oheisharjoittelua, psyykkistä valmennusta, sekä muuta pelaajien kehitystä palvelevaa toimintaa. Leiriin kuuluu myös päivittäinen lounas ja välipala.

Leirin hinta on 299€

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

ILMOITTAUTUMINEN LEIRILLE ON PÄÄTTYNYT.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä ➡️ https://forms.gle/hTsR6bZTyDiUV6EDA

Lisätietoa leiristä antaa Tuomas Tarkki

p. 040 539 1939

email: [email protected]

Yhteistyössä leirillä

VALMENTAJAT

Tuomas Tarkki

MAALIVAHTIVALMENTAJA

Leirin päävalmentaja Tuomas pelasi yli 10 vuotta ammattilaisena eri sarjoissa. Liigassa Tuomas voitti 5 mitalia (2 kultaa, 1 hopea, 2 pronssia) Kärppien ja JYPin paidassa. Neljä viimeistä kautta Tuomas on toiminut maalivahtivalmentajana Kärppien Naisten liigajoukkueessa, kuten myös tyttöjen U16-maajoukkueen ja Kärppien 2011-syntyneiden valmennustiimissä.

Esa Puolakka

LUISTELUVALMENTAJA

Esa on toiminut luistelun parissa viimeiset 40-vuotta niin pikaluistelun kuin jääkiekonkin parissa.Esa edusti Suomea pikaluistelussa mm. Lake Placidin talviolympialaisissa 1980. Aktiiviuran jälkeen Esa on toiminut muun muassa Suomen Luisteluliiton valmennuspäällikkönä, Espoon Bluesin luistelu- sekä kuntovalmentajana, sekä toiminut luisteluvalmennuksen konsulttina SM-liigajoukkueista Oulun Kärpille, JYPille sekä lukuisille juniorijoukkueille ympäri Suomen.

Seppo ”Sepi” Urpilainen

FYSIIKKAVALMENTAJA

Oheisharjoittelusta vastaa kokenut fysiikkaharjoittelun ammattilainen Seppo ”Sepi”  Urpilainen. 
Sepi on peruskoulutukseltaan fysioterapeutti, lisätietoa valmentamisesta hän on hankkinut mm. kuntosalivalmentajan, personal trainerin ja voimavalmentajan opinnoista.
Sepin ohjelmoima harjoittelu perustuu yksilölliseen, jääharjoittelua palvelevaan oheisharjoitteluun, jossa keskitytään voiman, räjähtävän nopeuden ja liikkuvuuden kehittämiseen viimeisintä tutkimustietoa, luovuutta ja kokemusta hyödyntäen. 
Motto:
”Kaiken treenaamisen tulee tukea asettamaasi tavoitetta, muu harjoittelu vain väsyttää turhaan”.

Pasi Leinonen

PSYYKKINEN VALMENTAJA

Pasi toimii Kastellin urheilulukiossa psyykkisenä valmentajana ja tekee arjessa hommia eri lajien nuorten urheilijoiden kanssa. Pasi on mukana leirillä jokaisena päivänä leiriläisten tukena ja käy läpi nuorille tärkeitä teemoja. Pasilla on 10 vuoden kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä lastensuojelun parissa. Kaudella 2020-21 Pasi toimi Oulun Kärppien U16 Akatemian psyykkisenä valmentajana ja teki yhteistyötä usean Oulun Kärppien U20 joukkueen pelaajan kanssa.